Til forsiden Kontakt Udskriv siden SitemapFlexbolig Svendborg

Vi er et byggefirma, der de seneste år har bygget parcelhuse/villaer og tilbygninger. Navnet er Flexbolig. Vort navn fordi, vi som en rød tråd gennem hele processen, køb, planlægning, byggeri m. m., ønsker at signalere, at vi vil gøre alt for leve op til vore kunders krav og forventninger til tryghed, flexibilitet og tilfredshed i alle faser omkring et byggeprojekt - fra start til mål.

Flexbolig Svendborg

                                                    

 

Arkitektfirmaet Jacob Jensen

Jacob Jensen arkitekt har siden 1972 beskæftiget sig med projektering og opførelse af bolig-, lettere institutions- og erhvervsbyggeri, og har derfor, sammen med medarbejderne gode forudsætninger for at kunne yde arkitekt- og byggeteknisk bistand til jeres byggeri. Vores virksomhed, der er beliggende i landlige og inspirerende omgivelser, forestår såvel større som mindre projekterings- og byggearbejder og ønsker til stadighed at slå sit navn fast ved løsningen af disse, indenfor de givne økonomiske, funktionsmæssige, etiske og arkitektoniske rammer.

Arkitektfirmaet Jacob Jensen

                                                    

2Planhuset

Kvalitet har siden etableringen i 1976 været nøgleordet hos 2 PLAN HUSET hvor vi altid har valgt kvalitet før pris. Vi er en velkonsolideret og moderne virksomhed, der bygger på solide håndværkstraditioner kombineret med moderne ledelse og rationel byggestyring. Vi har gennem tiden bygget mere end 1300 individuelle kvalitetshuse i det meste af Danmark.

2Planhuset
 

Arkitekt-huset

Vi har bygget individuelle huse i mere end 20 år. Hvorfor nøjes med et typehus, når jeres egne drømme kan blive til virkelighed? Et hus er en investering i livskvalitet, og livskvalitet hænger i høj grad sammen med boligkvalitet. Så hvorfor gå på kompromis, hvorfor ikke bare tage skridtet fuldt ud og realiser drømmen om jeres helt individuelle bolig? Vores ekspertise og erfaring sikrer, at det bliver uden ubehagelige overraskelser.

Akitekt-huset

 


 

 
   
   

 Sydjysk Tagentreprise ApS | v/ Claus Pedersen | Hassselhaven 4 | 7080 Børkop | Tlf.: 60 767 424 | E-mail: info@sj-tagentreprise.dk